Är du vår nya ombudsman?

Vi söker en ombudsman som vill vara med och utveckla och stärka socialdemokratin i Haninge och kan leda vårt utvecklingsarbete. Vi strävar efter att ligga i framkant när det gäller såväl kampanjarbete som dialogarbete och medlemsutveckling. Med vår idétradition som grund har vi ett starkt fokus på förnyelse och förändring. Vi har ett tillåtande klimat för att pröva nya arbetssätt. Vi söker dig som är drivande, engagerad och redo att tillsammans med ordförande, styrelse, förtroendevalda och medlemmar leda arbetet för en starkare socialdemokrati.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Dina värderingar finns i den demokratiska arbetarrörelsen. Vi fäster i rekryteringen stor vikt vid tidigare erfarenhet av politiskt arbete och erfarenhet från arbete inom idéburna organisationer. En del av arbetet innebär stöd till S-föreningar och förtroendevalda.

Andra viktiga uppgifter är samverkan med olika delar inom arbetarrörelsen och med fackliga organisationer. Ett bra nätverk är därför meriterande.

Vi söker någon som kan entusiasmera och få andra människor att växa, med inriktning på att utveckla organisationen. Arbetet kräver att du är flexibel och strukturerad. Då arbetet innebär många utmaningar är det ett krav att du är stresstålig. Du bör även ha god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt samt ha en vana att hantera mediekontakter.

Fokus kommer ligga på att öka verksamheten och få fler människor engagerade för de socialdemokratiska idéerna. I arbetet ingår också att sköta organisationen med bland annat administration och ekonomi, styrelsemöten samt medlemsmöten.

Den vi söker

  • Har god förmåga att uttryck sig i tal och skrift
  • Arbetar självständigt i dialog med andra
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Har god erfarenhet av politiskt, fackligt eller annat folkrörelsearbete
  • Har god webb- och datorvana
  • Delar arbetarrörelsens värderingar

Anställning

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, enligt kollektivavtal. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan och frågor

Du är välkommen med din ansökan senast den 15 oktober 2020. Bifoga CV samt personligt brev till Socialdemokraterna i Haninge, Handenterminalen 4, plan 9, 136 40 Handen.

Frågor besvaras av ordförande i Arbetarekommunen Jan Andersson, 073-9881534, [email protected]