God jul och gott nytt år från Socialdemokraterna i Haninge!

Vi vill önska er en fröjdefull jul och ett gott nytt år

För de flesta av oss är jul- och nyårsledigheten ett tillfälle för vila och återhämtning, tillsammans med familj och vänner. Men för många är detta en tid full av hårt arbete för att andra ska kunna avnjuta sin ledighet i lugn och ro. Våra medarbetare i välfärden sliter hårt även under jul och nyår. Liksom industriarbetare, busschaufförer, utryckningspersonal och många andra. Tack för ert goda arbete!

Det har på många sätt varit ett år olikt alla andra. Och tyvärr är det en hårdare vinter än vanligt som vi står inför. Med priser som skjuter i höjden och ett tufft ekonomiskt läge som påverkar hela landet, så också Haninge. Julmaten och julklapparna har blivit dyrare. Många människor känner en stor oro för hur man ska få ihop vardagsekonomin. En oro som växer för varje dag.

Kriget i Ukraina fortsätter alltjämt och både de som kommit hit och de som är kvar behöver vårt stöd och hjälp på olika sätt – det går fortfarande att som privatperson fraktfritt skicka paket med förnödenheter via PostNord företagscenter.

I dessa osäkra tider är det viktigare än någonsin med gemenskap och medmänsklighet. Det här är en tid för oss alla att hålla ihop, att hjälpas åt och ställa upp för varandra. Alla människor har rätt till en god jul. Men framför allt till ett gott liv alla årets dagar.

Vi socialdemokrater kommer alltid fortsätta kämpa för gemenskapen, för medmänskligheten och för att alla ska kunna leva ett bra liv. Vi kan alla bidra till att skapa gemenskap året runt.

God jul och gott nytt år till er alla önskar Socialdemokraterna i Haninge!