Ny myndighet till Brandbergen.
Ny myndighet till Haninge, Brandbergen.

Statligt servicekontor till Brandbergen

-Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan kommer utlokalisera en del av sin verksamhet till Brandbergen i Haninge kommun. Innan den 30 juni 2018 kommer ett av totalt tio nya servicekontor i landet öppnas i Brandbergen.

Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan kommer utlokalisera en del av sin verksamhet till Brandbergen i Haninge kommun. Innan den 30 juni 2018 kommer ett av totalt tio nya servicekontor i landet öppnas i Brandbergen.

– Samma dag civilminister Ardalan Shekarabi lanserade idén om lokala statliga kontor i höstas var vi i Haninge framme och tipsade om att de var välkomna till Haninge. Visst är det bra när påverkansarbete fungerar och vi nu kommer få ett kontor hit till Brandbergen säger Meeri Wasberg (S) kommunstyrelsens ordförande i Haninge.

– Jag säger välkommen till Brandbergen! Vi kommer ta väl hand om er och jag ser fram mot dagen då vi kan inviga det nya statliga kontoret tillsammans civilminister Ardalan Shekarabi och jag säger Meeri Wasberg (S) kommunstyrelsens ordförande i Haninge.